Årsoppsummering 2022

Et (for det meste) fint og variert år.

Jeg starter det nye året med en liten oppsummering av året som var, før jeg aktivt setter i gang med det neste (planleggingsdag i barnehagen i dag). Her har jeg samlet de tingene som var gøy (de mindre gøye tingene kan bli glemt i historien), i kronologisk rekkefølge:

Redesign av Romfart-bladet

Jeg fikk oppdraget med å redesigne bladet Romfart. Nå er jeg fast ansvarlig for oppsett av layouten fra utgave til utgave.

Besøk på La Palma

I juli fikk jeg muligheten til å besøke observatoriet på toppen av La Palma samtidig som astrofysikere fra Norge var der. Det ble en flott og lærerik tur!

Kavliprisen

I 2022 var det omsider duket for Kavliprisen igjen, etter hele fire år siden sist. Det ble en spennende uke med foredrag, prisutdeling, fornemme middager og mer.

Ny tatovering

Etter å ha tenkt på å ta denne tatoveringen i en årrekke, bestemte jeg meg i 2022 for å gjøre det. Sitatet er fra en sang av The Shins.

Foredrag om Walden

Årets kanskje mest givende oppdrag var å fortelle om mitt forhold til boka som har betydd mest for meg, nemlig Walden av Henry David Thoreau. I prosessen med å lage foredraget fikk boka enda større betydning for meg. Jeg fikk dessuten veldig positive tilbakemeldinger på foredraget, så det var stas.

Instagram: Mest likt i 2022

Her er de ni mest like bildene på Instagram-kontoen min (brukernavn: astromariah) i løpet av 2022:

Representert i disse bildene er blant annet at jeg dette året fikk meg pannelugg, drev med masse vitenskapsformidling, feiret 5-års bryllupsdag, jobbet hos Naturhistorisk museum og bygget LEGO.

Hva var det beste du opplevde i 2022? Ønsker deg et riktig godt 2023!

Følg meg i sosiale medier for å få med deg alt jeg holder på med i året som kommer: Facebook / Instagram / Twitter.

Hovedbilde: Pixabay

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.