Ny t-skjorte for Norsk Astronomisk Selskap

En dør inn til universet.

I forbindelse med at Norsk Astronomisk Selskap (NAS) skulle arrangere astronomikonferanse tidligere i høst, ble jeg spurt om jeg kunne designe en ny t-skjorte for dem. Den de hadde så ikke så moderne ut lenger, og jeg tok gledelig på meg oppdraget! Her viser jeg fram resultatet.

Motivet

Jeg hadde noen forskjellige ideer til hva som kunne være på t-skjorten. Men ideen som både jeg og de andre likte best, var ideen om en «dør inn til universet».

NAS skal fungere som et samlested for alle som er interessert i astronomi, og dermed står døren på vidt gap for alle som vil ta et skritt inn i det fantastiske og mystiske universet som finnes der ute.

I motivet kan se et teleskop (for å representere amatørastronomene), en planet, Månen, stjerner (inkl. stjernebildet Kassiopeia som NAS har i logoen sin), Melkeveibåndet, komet, galakse og romteleskop.

Her har jeg på meg t-skjorten:

Kjøp t-skjorten

Du kan kjøpe t-skjorten ved å sende en e-post til redaksjonen@astronomi.no.

T-skjorten kommer i størrelsene S, M, L, XL og XXL. Selv har jeg på meg størrelse S, men jeg bruker vanligvis M/L i dameklær. (Dessverre er S utsolgt for tiden, men jeg håper vi kan trykke opp flere t-skjorter neste år. Da håper jeg vi kan få inn XS også.)

Hva syns du om t-skjorten?

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.