Årsoppsummering 2021

Et hektisk år.

Det inntrykket som sitter mest igjen fra året som var, er hvor mye sykdom det var på høsten etter gjenåpningen. Det var så mange uker hvor sønnen min var syk eller jeg var syk fordi jeg ble smittet av han, så det ble en dårlig arbeidshøst. Det gjorde at det ble i overkant hektisk å bli ferdig med alt som skulle gjøres, for arbeidsmengden krymper jo ikke av den grunn. Men selv om det føles ut som 2021 var mye jobb, har jeg fått vært med på noen spennende ting! I tillegg har det skjedd noen store begivenheter i astronomiverdenen, slik som landingen av Mars-roveren Perseverance og oppskytningen av det nye romteleskopet James Webb.

Noen høydepunkter

Instagram: Mest likt i 2021

Her er de ni mest like bildene på Instagram-kontoen min (brukernavn: astromariah) i løpet av 2021:

Fra øvre venstre hjørne: 1) Kledde meg i astronautdrakt for å holde foredrag for barn om universet (innlegg om astronautdrakten kommer etter hvert), 2) i studio for å spille inn episode til NRK-podkasten Burde vært pensum, 3) klippet pannelugg, 4) i studio igjen for å spille inn mer podkast, 5) blitt en av Norges representanter i Den internasjonale astronomiske union (IAU), 6) etter photoshoot hos NRK, 7) under delvis solformørkelse hjemme, 8) deltidsansatt som grafisk designer hos Naturhistorisk museum, og til slutt 9) selfie med NASA-t-skjorte i forbindelse med landingen av Perseverance på Mars!

Bloggen: Mest lest i 2021

Dette var de fem mest leste blogginnleggene i året som var (ikke ulikt i fjor):

* * *

Hva var det beste du opplevde i 2021? Jeg håper det har skjedd fine ting for deg, selv om det har vært et merkeligere år enn de fleste. Og jeg ønsker deg et riktig godt nytt år!

Jeg vet at det kommer til å bli et par travle måneder på begynnelsen av 2022, for de er fulle med oppdrag. Etter det vet jeg ikke akkurat hvordan året kommer til å fortone seg, men jeg er sikker på at det kommer til å dukke opp både det ene og det andre av oppdrag, og jeg er veldig spent på å se hva slags år det blir.

Følg meg i sosiale medier for å få med deg alt jeg holder på med i året som kommer: Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat.

Hovedbilde: Pixabay

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.