En reise gjennom universet for barn

På lørdag holdt jeg foredrag for nesten hundre barn og foreldre hos Deichman Bjørvika.

Foredraget var for barn 3-6 år og jeg hadde lagt ganske mye jobb i å lage et foredrag hvor det oppleves som at vi kjører et romfartøy gjennom universet sammen og ser på alt som finnes der ute. Jeg hadde til og med lagd meg romdrakt (mer om den senere) og delte ut «mission patch» i klistremerkeform til barna etter foredraget som et minne om reisen. Det slo an!

Her er noen bilder fra dagen:

Et kosmisk stort bilde av meg i foajeen.
Deichman hadde laget en egen utstilling med bøker om verdensrommet. Her er en del av utvalget.
Rakettgenser og kaffe på greenroom før jeg tok på meg romdrakten min.

Barna satt på puter på gulvet foran i auditoriet, så det ble veldig hyggelig. Og det var et stooort lerret:

Etter foredraget delte jeg ut klistremerker og det gikk virkelig unna!

Her er noen skjermbilder fra selve foredraget, for å gi et lite inntrykk av hvordan det var (i tillegg viste jeg noen videoer og nesten alle elementene og overgangene i foredraget var animert):

Det var veldig stas å få holde foredrag i nye Deichman Bjørvika, samt være det første barnearrangementet etter gjenåpningen av samfunnet! Jeg håper jeg kan holde foredraget igjen andre steder etter hvert. 🙂

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.