Giveaway: Astronomisk smykkestativ

ANNONSE // Er du fascinert av universet og liker å pynte deg? Eller kjenner du noen som er det og som fortjener en liten gave i hverdagen?

Vinnerne er nå trukket – gratulerer til Tine og Kine!

Stoffene som smykkene våre er laget av, kommer fra stjernene. Gjennom kjernereaksjoner, eksplosjoner og kollisjoner har stjernene lagd metaller som vi pynter oss med på vår lille planet.

I samarbeid med Nerdebutikken til Andreas Wahl gir jeg bort to eksemplarer av dette smykkestativet, ett i sort og ett i messing:

Nominer deg selv, et familiemedlem eller en venn som kan sette pris på dette ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Si hvilken farge du ønsker deg, og så er du med i trekningen!

Fristen for å være med i trekningen er midnatt fredag 11. juni!

Det er fortsatt mye vi ikke vet om universet og som det gjenstår å oppdage. Kanskje kan dette lille smykkestativet minne deg på, og inspirere deg til, å rette blikket mot stjernene og undre deg over det som finnes der ute.

Relaterte innlegg

Kommentarer

 1. Kami sier:

  Ønsker meg det svarte ✨

 2. Mai sier:

  Må nesten nominere meg selv, for disse var nydelige! Ønsker meg det sorte 🙂

 3. Linn sier:

  Denne var skikkelig fin! Ønsker meg en i svart! ?

 4. Tinna sier:

  Den svarte var nydelig ?

 5. Heidi sier:

  Ønsker gjerne svart ?

 6. Anne Cathrine Danielsen sier:

  Jeg ønsker meg den svarte <3

 7. Natalia Stepien sier:

  Så fine de var! ? Må nesten nominere meg selv og ønske meg den svarte. Har alltid vært interessert i universet og studerer faktisk astrofysikk! Å vinne denne hadde vært fantastisk❤️

 8. Kine Lovise sier:

  Wow, utrolig flotte! Kunne tenkt meg det i messing ?

  1. Gratulerer, Kine, du har blitt trukket som vinner av messing-stativet! ✨ Send meg adressen din til hallo [at] astromaria [dot] no, så kommer det i posten fra Nerdebutikken etter hvert!

 9. Robin sier:

  Ønsker en svart til min datter som jeg prøver å få konvert til nerd ?

 10. Dorthe sier:

  Ønsker meg en i messing ?⭐?

 11. Hans Christian Larssen sier:

  Ønsker det sorte til min datter Aurora ?

 12. Tine sier:

  Er så fascinert av universet! Studerer mekatronikk ingeniør og håper å jobbe med romsonder i fremtiden ? Skulle gjerne hatt et stativ i begge farver, men må gå for sort! ❤️

  1. Gratulerer, Tine, du har blitt trukket som vinner av det svarte stativet! ✨ Send meg adressen din til hallo [at] astromaria [dot] no, så kommer det i posten fra Nerdebutikken etter hvert!

 13. Line MK sier:

  Så fin! Ønsker meg et i messing 🙂

 14. Hei, er også fascinert av universet, underviser i fysikk. Så må nesten også nominere meg selv – et sort stativ ville vært midt i blinken! <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.