Mine fineste astroting: Små gullstjerner

Verdensrommet er så vakkert og da er det ikke rart man får lyst til å smykke seg i det.

Jeg elsker små, diskret hint av astronomi på ting jeg eier eller kler meg i. Her er tre favoritter som jeg har likt ekstra godt i det siste:

Stjerneklokke

Denne Casio-klokken er liten og enkel, og ser ved første utkast ut som en hvilken som helst klokke. Men den har en stjerne på sekundviseren sin! Jeg kjøpte denne klokken på eBay for en del år siden.

Stjerneøredobber

Det er ikke så ofte jeg bruker øredobber egentlig. Men når jeg først skal gjøre det, liker jeg ofte å bruke disse små gullstjernene. De passer til det meste og er fine, uten å gjøre så mye ut av seg. Jeg kjøpte de på Etsy for noen år siden.

Stjernehalskjede

Det nyeste tilskuddet i denne lille serien er et halskjede med en liten gullstjerne på. Den søte, lille stjernen passer godt til hverdagsbruk. Dette smykket er også kjøpt på Etsy, men bare for noen uker siden. Det er mange som selger slike halskjeder på Etsy – jeg kjøpte dette.


Liker du å pynte deg med stjerner?

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.