Vinn abonnement på «Astronomi»!

Vær med i trekningen av et årsabonnement på det populærvitenskapelige bladet Astronomi!

Jeg begynte nylig som medredaktør i Astronomi, og neste år kommer bladet i nytt design – laget av meg! I den anledning vil vi i redaksjonen gi bort et årsabonnement på bladet! Bladet kommer ut fire ganger i året og dekker det siste som har skjedd innen astronomien og hva man kan se på himmelen, i tillegg til å gi observasjonstips. I blant er det også anmeldelser av relevante bøker og filmer.

Bli med i trekningen!

For å være med i trekningen trenger du bare svare på følgende spørsmål:

Hva har du lyst til å lese om i «Astronomi»?

Legg igjen en kommentar med svar på spørsmålet enten her på bloggen (nedenfor) eller på Facebook innen mandag 21. desember og så trekker jeg en vinner! Du kan velge om du vil ha abonnementet selv eller gi det bort til en annen.

Hvis du ikke vinner, kan du abonnere på bladet her. 🙂 Første utgave neste år kommer i februar!

Vinneren er trukket og det ble Anne Cathrine! Takk til alle som deltok og for de fine ideene deres. Jeg ønsker alle god jul og godt nyttår!

Hovedbilde: bakgrunnsbilde fra Libreshot

Relaterte innlegg

Kommentarer

 1. Knut Husdal sier:

  Observerbare hendelser som jeg kan vise for line barn, gjerne via teleskop

  1. Kari S sier:

   Mange gode forslag over her, jeg kunne vært interessert i å lese om ting man kan se sammen med barna, gjerne uten alt for avansert utstyr, eller tips til helt greie teleskoper for nybegynnere, og gjerne også litt om astrofotografering.

 2. Håper på stoff om astrofysikk- romfysikk- og romfartsmiljøene i Norge (i tillegg til aktuelt stoff fra verden(srommet) forøvrig, selvfølgelig)! Tenkte å gi bort et eventuelt vinner-abonnement til faren min. 😉

 3. Vegard sier:

  Tips om teleskoper og observasjonsteknikker for nybegynnere.

  1. Henning Holen sier:

   Hei, det kommer artikler om teleskoper i Astronomi nr. 3 og utover.

 4. Jan-Erik sier:

  Reportasjer fra arrangementer i regi av lokale astronomiforeninger, info/nyheter om norske astronomi-/romfartsmiljøer, anmeldelser av teleskoper og kikkerter, samt siste forskningsnytt.

 5. Fun facts fra astronomiens verden

 6. Roar sier:

  Meir om sondene som utforskar solsystemet. asteroider og måner o.l og kvar på himmelen dei er.

 7. Hans Christian Larssen sier:

  Vil gjerne lese litt om astrofotografering både med og uten teleskop/tracker. Samt se litt ny fresh grafisk design i bladet fra Maria ?

  1. Henning Holen sier:

   Det blir astrofoto med tracker både i nr. 1 og nr. 2.

 8. Anette Havmo sier:

  Gjerne en spalte for «nybegynneren» om teleskop, og observasjoner en kan gjøre sammen. Kvinner som har utmerket seg.

 9. Anne Cathrine Danielsen sier:

  Jeg kunne tenkt meg å lese om kvinner som har gjort ting for astronomien, og menn for den saks skyld. Og så kunne jeg tenkt meg å lese om de ulike teleskopene som brukes for å observerer stjernehimmelen.

  1. Gratulerer, Anne Cathrine! Du ble trukket ut som vinner av årsabonnement på «Astronomi»! Send meg en e-post til hallo[alfakrøll]astromaria[punktum]no med ønsket navn og adresse som abonnementet skal registreres på. Ønsker deg riktig god jul og godt nyttår!

 10. PyS sier:

  Aktuelt stoff fra verdensrommet, nye erfaringer og oppdagelser. Sorte hull. Teorier og fakta om den tidlige universets fase.

 11. Marit Cecilie sier:

  Jeg ønsker å lese mer om prosjekter rundt mulig liv På XO-planeter og romfart/utforskning knyttet til dette. Da jeg allerede er medlem vil jeg gjerne gi bort et abonnement til en av mine venninner som også synes dette er spennende!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.