Månelampe til astrokontoret

En månelampe til å lyse opp mørket – hvor mengden lys bestemmes av månefasen.

Som selvstendig næringsdrivende jobber jeg hovedsakelig hjemmefra. Endelig nærmer det seg slutten på totalrenoveringen av huset som vi har holdt på med i to år nå, og det betyr at det er tid for å innrede det som skal bli kontoret mitt! Nylig kjøpte jeg denne taklampen som ser ut som Månen og den jeg skal ha der. Det blir et blogginnlegg om innredning av resten av kontoret etter hvert, men jeg syns denne lampen fortjente sitt eget innlegg.

Lampen

Taklampen heter Lunar og ser ut som Månen. Det som er spesielt med denne lampen er at når man dimmer den, henger det sammen med at månefasen endrer seg. Så når lampen ser ut som fullmånen lyser den veldig sterkt, mens den blir svakere og svakere mot nymåne. Jeg syns det var en festlig idé!

Jeg bestilte lampen på nett uten å ha sett den i virkeligheten, så jeg var spent på om den så bra ut eller bare tacky. Det er ikke alltid så enkelt å bedømme et produkt kun basert på produktbilder. Men jeg syns den er ganske fin! Her er noen bilder av den:

Jeg har også filmet en liten video av månefasene, som styres med en fjernkontroll (mobilkameraet sliter med lysendringene underveis):

Hva syns du om dette lampekonseptet? Med taklampe på plass, gleder jeg meg til å komme videre med resten av kontoret!

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.