På besøk hos podcasten Romkapsel

For noen uker siden snakket jeg om boka mi og universet hos podcasten Romkapsel. Nå er episoden ute!

Podcasten som har det fulle navnet Eirik Newths romkapsel, er en podcast om romfart og romforskning. Den er relativt fersk, hvor jeg er med i 12. episode. Podcasten ledes av to supertrivelige folk: Eirik Newth, som er utdannet astrofysiker og er en kjent astroformidler, og journalist, programleder i radio og romnerd Nils Johan Halvorsen.

Jeg ble invitert fordi jeg ga ut Den lille boka om universet tidligere i høst. Det ga en fin mulighet til å nerde om universet, og en del nerding ble det med to astrofysikere i studio og en som hadde veldig mange spørsmål om universet og alt som rører seg der ute.

Episoden kan du høre alle steder hvor podcaster høres, som Google Podcasts og Spotify!

Gruppeselfie etter fullført opptak med Eirik til venstre og Nils Johan til høyre.

Du kan følge Romkapsel på Twitter og Facebook. Alle tidligere episoder finner du på nettsiden deres eller i apper hvor podcaster lyttes til. Jeg anbefaler podcasten på det varmeste for alle som er rominteresserte. Den er herlig koselig og nerdete å høre på!

Hovedbilde: bakgrunnsbilde viser kommandomodulen til Apollo 17 (NASA)

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.