Gjest hos Nitimen

I dag har jeg vært gjest hos Nitimen på NRK P1!

Jeg er i gang med en aldri så liten promoteringsrunde for boka mi, Den lille boka om universet. Etter miniintervjuer i Dagsavisen og Klassekampen, var dagen kommet for første radiointervju. (Jeg har også vært hos podcasten Romkapsel, hvor episoden sannsynligvis kommer i begynnelsen av desember. Jeg skriver mer om det etter hvert.)

Noen bilder fra studio i dag:

De spilte Beatles’ «Across the Universe» i løpet av intervjuet.

Det var kjempehyggelig å være på besøk hos Nitimen! De var så interesserte i boka og temaet. Når jeg gikk derfra ble jeg selvfølgelig gående og tenke på alt jeg kunne fortalt i tillegg til det jeg gjorde eller ting jeg skulle sagt annerledes. Sånn vil det vel alltid være. Men jeg håper lytterne syns det var fint å høre på likevel og undret seg litt mer over universet enn de ellers gjør en mandag morgen.

Hørte du på i dag? Hvis ikke du hadde mulighet til å høre sendingen live, kan du høre den her!

På onsdag blir det enda mer spennende, for da skal jeg gjeste God morgen, Norge!

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Marianne sier:

    Godt prestert ?? Kan ikke være bare bare å snakke på radio på direkten. Undrende morgen med universet. Så riktig og viktig med vitenskapsformidling. Takk Maria ?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.