Planer for våren

Denne våren skjer det få, men store ting!

Jeg er usikker på hva som kommer til å skje på bloggen det kommende halvåret. Jeg starter fødselspermisjon rimelig snart ettersom termin er i begynnelsen av februar. Deretter skal jeg bli kjent med den nye tassen og finne ut av det å være mamma. Da vet jeg ikke om jeg vil ha overskudd til noe særlig annet, men jeg håper jeg finner tid til å blogge litt innimellom. Etter hvert er planen å ha delvis permisjon og delvis jobbe.

I løpet av våren skal jeg etter planen fullføre bokprosjektet jeg har begynt på, noe som blir i overkant spennende med baby og allting å tenke på ved siden av. Jeg begynner å bli litt stresset for tiden nå!

I juli skal jeg etter planen reise til Chile med European Southern Observatory (ESO) en uke i forbindelse med solformørkelsen som skal inntreffe der. Da skal også representantene fra de forskjellige medlemslandene møtes, på lignende måte som vi møttes i Tyskland i 2017. Da skal vi blant annet få besøke ESOs forskjellige fantastiske teleskoper som er plassert i Atacama-ørkenen. Det blir fryktelig spennende! 😀

Melkeveien over Very Large Telescope i Chile. Bilde: ESO

Ellers vil jeg minne om at jeg på mandag skal være med på arrangementet Hallo, er det nokon der ute? Om utanomjordisk liv hos Nasjonalbiblioteket.

* * *

Hva er dine planer for våren?

Hovedbilde: Pexels og NASA/JPL

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Marianne Borkenhagen sier:

    Mine planer er å passe på «tassen» så mye som mulig, og starte forberedelsene til å bli en skikkelig tullete tante ❤️

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.