Planer for juleferien

Nå er juleferien her!

Selv om førjulstiden kanskje er min favorittid av året med julepynt overalt, julemusikk og de første tegnene til snø, er romjulen også veldig fin. Dette året blir det en del helligdager ettersom julaften er på en mandag. Men som selvstendig næringsdrivende får jeg ikke samme feriene som da jeg var student. Da var det nesten en måneds juleferie fra midten av desember til midten av januar. Denne julen må jeg egentlig få jobbet ganske mye, fordi det nærmer seg fødselstermin med stormskritt!

Planene for jule-«ferien» blir som følger:

  • Være sammen med familie og spise masse god mat, og prøve å ta livet litt med ro.
  • Jobbe videre på boken jeg holder på med, som bør eksistere i et fullstendig førsteutkast før jeg går ut i permisjon. Jeg begynner å bli litt stresset nå …
  • Fortsette arbeidet med oppussing og innredning: Mannen og jeg satte i gang totalrenovasjon av huset vårt (et oppussingsobjekt) tidligere i høst for å få helt nye bad og kjøkken, oppdatere det elektriske anlegget, og fikse vegger, gulv og tak i alle rom. Dette arbeidet har vi for det meste ikke gjort selv, men det har vært enormt mye arbeid å planlegge alt sammen og finne ut av hvordan vi vil ha ting. På grunn av oppussingen har vi måttet bo andre steder i et par måneder nå, men nå flytter vi forhåpentligvis tilbake igjen i løpet av helgen! Huset er ikke ferdig ennå, men ferdig nok til at det forhåpentligvis går an å bo der mens det resterende arbeidet gjøres. Det har vært litt trist og ganske slitsomt å bo andre steder og dermed ikke kunne ta det med ro hjemme og pynte til jul. Så nå gleder vi oss til å komme hjem igjen 🙂
  • Pynte litt til jul i hjemmet, selv om huset ikke er helt ferdig pusset opp. Julestjernen må i alle fall opp i vinduet ⭐️ Og så drømmer jeg om å ha en julekrans på ytterdøra og noen julelys utenfor huset.
  • Se julefilmer og høre på julemusikk.
  • Kjøpe inn flere babyting slik at vi er mest mulig forberedt på babyen som kommer rundt 1. februar (som fortsatt trenger et navn …).

* * *

Hva er dine planer for juleferien?

Hovedbilde: Pexels

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.