Stjerner og julestemning

I dag er det 1. desember og jeg er i julestemning!

Det nærmer seg jul og det betyr at det dukker opp stjernepynt og stjernemotiver nesten overalt. Samtidig blir kveldene stadig mørkere, som gjør at også himmelen bidrar med et etterlengtet stjernedryss. Jeg syns førjulstiden er en skikkelig fin tid, spesielt med litt snø på toppen av det hele.

Jul på bloggen og Instagram

I fjor hadde jeg julekalender på bloggen, men det har jeg dessverre ikke hatt tid til å planlegge i år. Forhåpentligvis kan jeg komme sterkere tilbake neste jul ?? Det har rett og slett vært for hektisk i det siste fordi jeg skal ut i fødselspermisjon i januar og har prosjekter jeg helst bør komme mest mulig i mål med før den tid. Men jeg har planer om å skrive et par juleinspirerte astronomiinnlegg fremover, så det skal forhåpentligvis bli litt julestemning her på bloggen likevel ?

Men jeg tenkte å kjøre en liten slags julekalender på Instagram: Hver dag i desember skal jeg poste et bilde av et eller annet motiv med stjerner på. Ettersom det er 1. desember i dag, har jeg allerede lagt ut første bilde i serien, som er dette bildet av et par stjernesokker jeg kjøpte forrige uke:

Følg meg på Instagram (brukernavn: astromariah) for å få med deg resten av bildene jeg skal poste fremover ✨

Stjerner på bloggen

For anledningen vil jeg trekke frem noen av mine favorittinnlegg som jeg har skrevet om stjerner her på bloggen:

Hva mer syns du jeg burde skrive om stjerner?

* * *

Ønsker alle en koselig førjulstid!

Hovedbilde: Pexels

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.