Plakater for Realfagsbiblioteket: Høsten 2018

Her er alle plakatene jeg har lagd for Realfagsbiblioteket denne høsten!

Denne høsten har det faktisk vært litt rolig på arrangementsfronten hos Realfagsbiblioteket ved Universitetet i Oslo, hvor jeg jobber deltid med å designe plakater og grafikk. Men noen vitenskapsarrangementene og plakater har det jo uansett blitt!

Plakater

* * *

Hvilken plakat liker du best?

Tidligere blogginnlegg hvor jeg viser frem plakater jeg har lagd for Realfagsbiblioteket:

Til våren får jeg sannsynligvis ikke lagd plakater for Realfagsbiblioteket fordi jeg kommer til å være i permisjon mye av tiden. Men jeg gleder meg til å komme tilbake og designe videre etter endt permisjon 😀

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.