Planer for høsten

Dette blir en hektisk høst.

Nå er høstsemesteret i gang! Selv om jeg ikke er student lenger, er jeg fortsatt tilknyttet universitetet og føler at studiestart virkelig markerer begynnelsen på høsten. Nå som jeg ikke lenger trenger å tenke på foredraget jeg skulle holde hos Andøya Space Center, kan jeg fokusere på høstens mange prosjekter!

De skikkelig store prosjektene

Det er spesielt to prosjekter som kommer til å dominere høsten: Jeg har fått bokkontrakt med et forlag, så det blir masse bokskriving fremover! Jeg har som mål å ha førsteutkastet klart innen nyttår. Jeg er i gang, men det er veldig mye som gjenstår, så det er bare å kjøre på. Jeg er veldig glad i å skrive, så å skrive bok er midt i blinken for meg. Det kommer fortsatt til å være hemmelig en stund fremover hva slags bokprosjekt dette er, men jeg gleder meg til å fortelle dere mer!

I tillegg kommer det til å bli mye jobb med å lage illustrasjonen for den neste fysikkboken som Cappelen Damm holder på å lage for videregående skole, Kraft 2. Det er oppfølgeren til fysikkboken Kraft 1 som jeg allerede har illustrert.

Andre prosjekter

Ellers blir det å fortsette med mye av det andre jeg allerede driver med til vanlig, som er listet opp her. Samtidig må jeg forsøke å være flink til å si nei til ting, slik at jeg faktisk får tid til å skrive den boken … Men det er ikke alltid så lett, for det er jo så hyggelig hver gang noen tilbyr meg oppdrag og jeg har jo lyst til å være behjelpelig 🙂

På hjemmebane blir det flere oppussingsprosjekter av bad, kjøkken og mer som kommer til å kreve sitt, blant annet å flytte ut av huset i 5–6 uker … Det blir nok slitsomt, men så kommer det til å bli veldig fint til slutt!

* * *

Har du noen spennende planer for høsten? ??

Hovedbilde: blader fra Pexels og Pleiadene fra NASA/ESA/AURA/Caltech

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Kristin C sier:

    Herregud, så sykt kult med bokprosjekt, da. Gleder meg til oppdateringer:D Lykke til!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.