Vinn drømmetur til NASA

Er du jente mellom 18 og 30 år og brenner for teknologi? I oktober kan du besøke NASA i Houston!

21.–27. oktober skal fem jenter reise til Houston – alle kostnader dekket! – for å delta på et skreddersydd opplegg hos NASA. Og du kan være en av dem! Det blir spennende foredrag og demonstrasjoner hos NASA, og du får møte noen av verdens fremste romteknologer, samt astronauter. Det er sikkert kjempeinspirerende! Kravet for å være med i konkurransen er at du er jente, mellom 18 og 30 år, og teknologistudent på fagskole, høyskole eller universitet.

For å være med i konkurransen, må du lage en video av deg selv på maks 1 minutt der du sier, eller viser, hva slags teknologi du tror vi ikke kan klare oss uten her på jorda om 30 år. Les mer om konkurransen og hvordan du deltar på www.nho.no/nasa. En av fjorårets vinnere forteller om sin opplevelse her.

Målet med konkurransen er å inspirere flere jenter til å velge studier innen teknologi, som en del av satsningen Jenter og teknologi. Du kan følge Jenter og teknologi på Facebook og på Snapchat (brukernavn: Teknologijenter)!

Skal du være med i konkurransen? Fristen for å delta er 31. august!

Jeg skulle veldig gjerne dratt på noe sånt, men er dessverre for gammel og ikke student lenger ?

Les mer:

Hovedbilde: NASA

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.