Relaterte innlegg

Kommentarer

 1. Magnus Holm sier:

  Den klart kuleste romfartslogoen er det naturligvis Lego som står for. Det enkle er ofte det beste, og enklere enn den klassiske Lego-romfartslogoen kan det knapt gjøres. Likevel – eller nettopp derfor – er den nærmest umulig å misforstå.

  Dette er rett og slett selve fasiten for hvordan logoen til Nasa egentlig burde ha sett ut. Som om en designstudent har levert inn den klassiske kjøttbollelogoen, og læreren har kommentert «Kreativt forslag, men du vil for mye på en gang. Månen og stjernene blir for små, og den røde streken bare forkludrer alt sammen. Hvis du fjerner alt det unødvendige og fokuserer på romfartøyet i bane, tror jeg det kan bli riktig bra»…

  1. LEGO sin romfartslogo er gull! Den burde egentlig fått en «honorable mention» i dette innlegget 🙂 Her er et bilde av den, for de som ikke kjenner den: http://i.imgur.com/HkxICCT.jpg

   Enig i at det skjer litt vel mye i logoen til NASA, spesielt med strekene som går foran og forbi bokstavene. Her kan den ses brukt i mindre størrelse, hvor rotet blir tydeligere: https://www.jpl.nasa.gov

 2. are vig sier:

  SpaceX,Branson og Tesla +MgI!?

 3. are vig sier:

  Må i tillegg nevne gallileo galilei og planetene !Begynnelsen på tiværelsen i rommet!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.