Nytt på bloggen: Astronomiressurser!

Er du på jakt etter nyttige nettsider, bøker, filmer eller andre ting som har med verdensrommet å gjøre? I’ve got you covered!

Den siste tiden har jeg jobbet med å få satt opp en ressursside på bloggen. På ressurssiden samler jeg astronomirelaterte digitale verktøy, nettsider, bøker og mer som kan være nyttige å bruke i undervisning eller som er fine for å utforske universet på fritiden. Du finner ressurssiden her! På ressurssiden har jeg også plukket ut en del innlegg fra bloggen som jeg tror er av spesiell interesse for de som er nysgjerrige på verdensrommet 🙂 Ressurssiden blir oppdatert kontinuerlig.

Noen av mine favoritter på ressurssiden er:

Jeg tar gledelig i mot tips om flere ressurser som bør være på listen eller om du har andre typer innspill. Du finner ressursene nederst på denne siden!

Hovedbilde: bakgrunnsbilde fra Pixabay

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Anne Cathrine Danielsen sier:

    Veldig bra! Jeg har faktisk tenkt på at jeg hadde lyst til å lage noe sånt selv, men jeg har jo ikke akkurat noen leserskare eller tyngde i noe miljø så ingen hadde sett den likevel. Så det er veldig bra at du har laget det! Gleder meg til å utforske!

    1. Så gøy å høre! Gi meg gjerne tips om du vet om flere ting som burde være med på listen 🙂

  2. are vig sier:

    Kvinnelige astronauter ,andromeatåken og utregninger av kurser i universet!❗️???

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.