Plakater for Realfagsbiblioteket: Våren 2018

Her er alle plakatene jeg har lagd for Realfagsbiblioteket denne våren!

Det har vært en hektisk vår med mange arrangementer hos Realfagsbiblioteket ved Universitetet i Oslo. Der jobber jeg deltid med å designe plakater og grafikk til vitenskapsarrangementene deres. Nedenfor viser jeg frem alle plakatene jeg har lagd dette semesteret, og et par utstillinger! Det har dessverre ikke vært så mange astroarrangementer denne gangen. Kanskje neste semester?

Plakater

Utstillinger

Denne våren har jeg lagd design for flere utstillinger. På Kjemisk institutt hadde de en miniutstilling om Ellen Gleditsch i forbindelse med at det er 50 år siden hennes død i år. Da designet jeg denne bakveggen, som forskjellige gjenstander ble plassert foran i et monter:

Vårens store prosjekt har vært å designe utstilling om Kristine Bonnevie hos Realfagsbiblioteket. Utstillingen står i foajeen i Vilhelm Bjerknes’ hus på Blindern helt til desember, hvis du vil ta en titt 🙂 I tillegg til plakaten til utstillingen har jeg designet skilting og plansjer, samt en interaktiv touch screen. Her er plakaten:

Her er noen bilder av utstillingen hos Realfagsbiblioteket:

* * *

Hvilken plakat liker du best?

Tidligere blogginnlegg hvor jeg viser frem plakater jeg har lagd for Realfagsbiblioteket:

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. are vig sier:

    Darwins day eller darwins 400*365 dager❗️???

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.