Mine fineste astronomiting: Cosmos-klokke

ANNONSE // En klokke som er en astronomi- og designnerd verdig.

Cosmos er et svensk klokkemerke som må ha det fineste produktnavnet noen sinne. Kombinert med en stilig logo og pene klokker, er det lett for en astrofysiker eller astronominerd å la seg sjarmere. Cosmos har to klokkekolleksjoner – The Solar System Collection og The Big Bang Collection – med totalt ti klokker å velge mellom. Nederst i innlegget viser jeg frem min Cosmos-klokke! Der finner du også en rabattkode hvis du har lyst på din egen Cosmos-klokke!

The Solar System Collection

I solsystemkolleksjonen er det én klokke for hver planet i solsystemet, unntatt Jorden, men inkludert Planet X 😉 De forskjellige planetklokkene har forskjellige farger og lenker/remmer. De tre steinplanetene er representert med metalllenker i forskjellige farger som faktisk passer ganske bra med planetenes faktiske farger:

Merkur vs. Mercury-klokken
Venus vs. Venus-klokken
Mars vs. Mars-klokken

Resten av planetene er representert med klokker i lærremmer med forskjellige farger og urskiver i forskjellige metaller. Fra venstre: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun og Planet X (trykk på bildene for å se større versjoner):

The Big Bang Collection

Big Bang-kolleksjonen består av to klokker med navn som egentlig ikke har noe med big bang-hendelsen å gjøre i det hele tatt, men som er relatert til stjerner: Supernova og Hypernova. En supernova er en kraftig eksplosjon av en stjerne. En hypernova er når en kjempemassiv stjerne eksploderer – altså en enda mer ekstrem eksplosjon enn supernovaen.

I Big Bang-kolleksjonen har urskiven svart bakgrunn som glitrer som en stjernehimmel ✨

Min Cosmos-klokke

Jeg har egentlig aldri vært en klokkeperson selv. Men de siste årene har jeg fått øyene opp for klokke som et kult tilbehør, som her og her (jeg har riktignok ikke brukt klokker ofte nok til å erstatte mobilen helt som den første klokken jeg sjekker når jeg lurer på hvor mye klokken er).

Jeg fikk nylig Hypernova-klokken til Cosmos i posten, og jeg er blitt helt betatt. Det blir som en liten bit av stjernehimmelen på håndleddet mitt ✨

Klokken kommer i en stilig, sort eske som er fin å ha til oppbevaring av klokken når jeg ikke bruker den:

Er ikke klokken stilig?

* * *

Hvis du bruker koden ASTROMARIA i nettbutikken til Cosmos får du 15 % avslag på alle klokkene deres og gratis internasjonal frakt! 😀 (Jeg tjener ikke penger på at koden brukes.)

Klokkene har safirglass som er svært motstandsdyktig mot riper, metall av rustfritt stål (316L) og er vannavstøtende (WR 3 atm). Klokkene er enkle å ta av og på seg, samt justere lengden på. Det innerste hakket på Hypernova-klokken er på grensen til å være litt for stort for håndleddene mine – for det er vel egentlig en herreklokke – men det går akkurat! Sjekk ut Instagram-kontoen til Cosmos for masse inspirasjonsbilder!

Til info: Når jeg gjør kommersielle samarbeid på bloggen slik som her, velger jeg kun å skrive om produkter som jeg selv liker og kan stå for, og som har med verdensrommet å gjøre. Det er jeg som står for alt tekstinnholdet – det er viktig for meg at annonsøren ikke skal ha noe å si på hva jeg skriver. Jeg tjener ikke penger på innleggene, men har mottatt gratisprodukter. 

* * *

Hva syns du om Cosmos-klokkene, og hvilken ville du valgt? ✨

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Hallvard Berg sier:

    Har bestilt likeins til kona

    1. Så gøy! Håper hun blir fornøyd med den 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.