Mine fineste astronomiting: Stjernetåkejakke

Jeg tror jeg har funnet den vakreste jakken som finnes!

Som astronominerd er jeg alltid på utkikk etter vakre eller kule ting som er inspirert av verdensrommet, enten det er snakk om klær, sminke, interiør, LEGO, etc. Når det gjelder klær, er det sjelden at jeg kommer over noe som jeg syns er fint nok. Det er ikke vanskelig å finne plagg med mønstre av femkantede stjerner på, men dét er som regel ikke spennende eller vakkert nok. Men etter et bildesøk på Google fant jeg frem til denne fantastiske bomberjakken med stjernetåkemotiv ? Jeg viste den såvidt frem på Instagram for noen uker siden, men syns den fortjener en litt bedre presentasjon, så her kommer flere bilder av den!

Hva syns du om jakken? Jeg har prøvd å se om jeg kan kjenne igjen noen av stjernetåkene som er avbildet på den, men det er vanskelig fordi det er så mange motiver som glir inn i hverandre. Kjenner du igjen noen av dem?

Relaterte innlegg

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.