Astronomitights & nyttårsforsetter

Jeg har prøvd meg på noen nyttårsforsetter. Og ja, mer trening er ett av dem.

Nyttårsforsetter føles kanskje litt teit – det er fort gjort å være bedre til å skrive dem ned enn å oppfylle dem. Ting har en tendens til å skli ut i løpet av året. Men jeg tror uansett det er nyttig å gjøre seg noen tanker om fremtiden. Det er bedre å tenke noe fremfor ingen ting. Så her er noen tanker for fremtiden:

 • Jeg har lyst til å forbedre og videreutvikle bloggen – mer om det i et senere innlegg!
 • Finne ut hva jeg egentlig vil som formidler. Hva er det jeg ønsker å oppnå og hvilke prosjekter skal jeg bruke tid på? Det blir et innlegg om dette etter hvert også.
 • Skrive flere spalter for Dagbladet. Jeg publiserte tre tekster der i fjor. De var ikke skrevet i en typisk «spalte-sjangeren», så jeg har lyst til å bli bedre på det. Jeg er allerede i gang med to tekster, hvor den ene er så godt som klar, så kanskje den kommer til uken.
 • Få meg astronomitatovering! Jeg har en gammel tatovering som jeg har forsøkt fjernet med laser, men som ikke vil forsvinne ordentlig. Jeg har uansett hatt lyst på en astronomiinspirert tatovering en stund nå, så planen er å dekke til den gamle med en ny. Jeg holder på å skisse noen ideer, så forhåpentligvis kommer jeg i mål med det i 2018, slik at jeg slipper jeg å se den falmede tatoveringen på armen hele tiden og kan gå med kortermede overdeler uten å føle meg brydd av det …
 • Ta meg sammen – tiden har lett for å skli ut litt når jeg har hjemmekontor, spesielt nå rett etter juleferien: en lang kaffepause, en tur ut (bl.a. for å fange på Pokémon), surfing på nettet, …
 • Begynne å lese skjønnlitteratur igjen! Jeg leste mye før, men så hadde jeg aldri tid og energi til det ved siden av studiene, så nå gleder jeg meg til å begynne igjen.
 • Lage fotoalbum. Jeg har årevis med bilder som hadde vært artig å lage album av, som for eksempel de gangene jeg har bodd i utlandet, besøkte Mount Wilson Observatory, osv.
 • Bli flinkere til å treffe venner. Jeg merker at terskelen er blitt høyere for å dra ut av huset og finne på noe nå som jeg har hjemmekontor … men så er det jo egentlig så hyggelig! 🙂
 • Trene mer. Jeg er ikke alltid like flink til å få bevegd nok på meg nå som jeg har hjemmekontor. Og så er det så deilig å føle at man har krefter ? Jeg trener ikke så ofte som jeg burde, men når jeg først gjør det, er det frem med astronomitightsen. Jeg har funnet ut at astronomitights gjør trening mye morsommere, for det er så gøy å ha den på – den er så fargerik og stjernefylt ✨Selv har jeg et par astronomitights med bilde av Hestehodetåken på, som jeg bruker når jeg trener. Tights med astronomimotiv fås billig på eBay! Kanskje det kan hjelpe til med litt ekstra motivasjon for å oppnå treningsnyttårsforsettene? Det hjelper også å følge folk som trener på Instagram.

* * *

Det er sikkert mange flere ting jeg burde gjøre eller kan forbedre meg på også i dette nye året, men dette var det jeg kom på i farten.

Hva er dine nyttårsforsetter?

Hovedbilde: Pexels

Relaterte innlegg

Kommentarer

 1. Are Vig sier:

  Har fødselsmerker så jeg slipper å tattoovere meg og bevege alle musklene når jeg jobber❗️❄️?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.