AstroMarias julekalender: Avslutning

Årets astronomiske julekalender er over og det er tid for å ønske alle lesere god jul!

Etter ni kalenderluker med forskjellig astronomi-stasj, er det over for bloggens første astronomiske julekalender. Takk til alle som deltok i kalenderen og gratulerer til alle vinnerne! Jeg håper dere syns det var gøy 😀 Jeg vil veldig gjerne høre hva dere syns om kalenderen: Syns du jeg skal ha astronomisk julekalender neste år også? Var det for mange luker eller for få luker? Hva syns du om premiene? Var det noe som burde være annerledes?

Vinnerne av den siste kalenderluken: Vegard, Odenator og Tina vant to kinobilletter hver til kinofilmen «Spacewalker» som har premiere i januar. Gratulerer! Håper dere liker filmen! Gleder meg veldig til å se den selv. ??

I år har jeg eget juletre for aller første gang (voksenpoeng!), og mannen og jeg har brukt en del av dagen på pynting. Vi har kjøpt med oss julepynt fra utlandet de siste årene i påvente om vårt første juletre og da har det blitt litt astronomipynt også! Håper jeg finner enda mer etterhvert. Her er den astronomirelaterte julepynten jeg har så langt:

Har du noe romrelatert julepynt hjemme denne julen?

* * *

Da gjenstår det bare å ønske alle sammen en riktig god jul! ?

Juletre ombord Den internasjonale romstasjonen. Bilde: NASA

Hovedbilde: NASA/JPL-Caltech/Penn State (fargene er justert)

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Hans Christian Larssen sier:

    Ja, vi ønsker definitivt kalender til neste år også! Ha en strålende jul, Maria ?

  2. Are Vig sier:

    Hadde med meg bodil og ingvild på saga og colosseum siden ikke jeg vant noen kinobilletter og fortsett gjerne med treogtyve dager til jul!❗️??

  3. Gjerne mer kalender! og juletrepynt-goals!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.