AstroMarias astronomiske julekalender!

Det er straks desember og det betyr at det er tid for julekalender! 

I desember skal jeg prøve julekalender på bloggen for aller første gang. Det innebærer at det kommer til å bli mange forskjellige astronomiinspirerte «giveaways» frem mot julaften som du kan være med i trekningen av ?? Jeg skal ikke røpe noe om hva som kommer til å skjule seg bak de ulike kalenderlukene, men det blir mye forskjellig og alt har med verdensrommet å gjøre på en eller annen måte!

Det blir ikke kalenderluke hver eneste dag frem til julaften – det blir 9 luker. Utvalget er variert og jeg håper du syns det blir en artig kalender 😀 Alle tingene som skal gis bort er sponset av forskjellige bedrifter.

Bildet øverst i innlegget er et infrarødt bilde av stjernetåken M17 hvor det dannes nye stjerner, tatt av romteleskopet Spitzer. Ligner det ikke litt på julelys? ?

Bilde: Pexels

Få med deg kalenderlukene fremover ved å følge bloggens Facebook-side, eller ved å følge meg på Twitter, Instagram og/eller Snapchat. Du kan også abonnere på bloggen slik at du får nye innlegg rett i innboksen når de blir publisert, ved å fylle inn e-postadressen din i det sorte feltet heeelt nederst på denne siden.

Er du klar for julekalender? Første luke åpnes 1. desember! ?

Hovedbilde: NASA/JPL-Caltech/Penn State (fargene er justert)

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.