På besøk hos Brønsj!

I dag har jeg vært på radio, og du kan høre meg på radio til uken også!

I dag var jeg gjest hos programmet Brønsj på NRK P1. Der snakket jeg litt om den nye asteroiden som er blitt oppdaget, stjernehimmelen, min interesse for astronomi, arbeidet med Språkrådet og jeg tok med meg en personlig eiendel som har hatt betydning for meg (som gjestene i programmet pleier): Hør programmet her.

Her er noen bilder fra dagen:

Radioresepsjonen hos NRK på Marienlyst.

Interiørdetaljer fra en annen æra.

Jeg hadde misforstått når det skulle begynne, så det begynte tidligere enn jeg hadde annonsert i sosiale medier – oops … Jeg trodde dessuten at vi skulle snakke mer enn vi gjorde, så jeg hadde jo gjort masse research jeg ikke fikk snakket om. Det var jo litt synd, men det kan jo bli et blogginnlegg eller tre en gang 🙂 Den personlige eiendelen jeg hadde med var boken Walden av Henry David Thoreau.

Men det er mer radio! For en liten stund siden dukket jeg opp i en liten reportasje hos Ekko på NRK P2 hvor jeg snakket om romfartøyet Cassinis store finale: du kan høre det her. Til uken (tirsdag, tror jeg) kommer det en ny reportasje med meg i Ekko hvor jeg snakker mer om det nye asteroidefunnet 🙂

Hovedbilde: Bakgrunnsbilde fra Pexels, satt sammen av meg

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.