Bok: «Professor Astrokatt»

Bli med Professor Astrokatt på en ferd gjennom universet!

I boken Professor Astrokatt (Fontini Forlag) møter du en smart katt og hans kompanjong, som underlig nok er en mus. De reiser gjennom universet sammen med sin vennegjeng av ulike dyr for å se på hvordan stjerner dannes og dør, hvorfor vi har årstider på Jorden, hvilke planeter som finnes og hva som er ulikt ved dem, hvordan universet har utviklet seg, hva som har skjedd innen romfart og masse mer. Boken er illustrert i en gammeldags stil som får designeren i meg til å smelte helt ?

Boken gir en oversikt over hva som finnes i universet, våre reiser ut i rommet og instrumentene vi bruker for å finne ut av ting. Jeg syns den passer både for barn og voksne som er nysgjerrige på verdensrommet. Det er noen steder i boken jeg syns forklaringene kunne vært bedre, men alt i alt er det en fin bok med masse informasjon og illustrasjoner som man kan bruke lang tid på å kose seg med.

Her er noen bilder fra boken for å gi deg et inntrykk av den (du kan også bla gjennom deler av den på nettsiden til forlaget):

Har du lest denne boken – og hva syns du i så fall?

* * *

I desember kan du vinne denne boken i min astronomiske julekalender 😀 Følg med på bloggen og nye innlegg som kommer ved å følge bloggens Facebook-side, eller ved å følge meg på Twitter, Instagram og/eller Snapchat. Du kan også abonnere på bloggen slik at du får nye innlegg rett i innboksen når de blir publisert, ved å fylle inn e-postadressen din i det sorte feltet helt nederst på denne siden.

Sjekk ut hvilke andre bøker jeg har skrevet om på bloggen under emneknaggen bok ?

Relaterte innlegg

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.