Tilbake på Tumblr

Jeg vekker liv i den gamle Tumblr-bloggen min – nå med mer innhold om verdensrommet.

Tumblr er en type mikrobloggplattform hvor man kan dele bilder, tekst, video- og lydklipp og lenker man finner på internett som man syns er fine (i likhet med Pinterest), men kan også brukes til å legge ut eget innhold. Jeg var selv vært aktiv på Tumblr siden 2009, frem til det begynte å dabbe av i 2014. Nå har jeg lyst til å plukke opp tråden igjen og bruke Tumblr-bloggen min til å dele vakre, poetiske, inspirerende, tankefulle, abstrakte bilder og sitater som har med verdensrommet å gjøre (og litt andre ting også) – i tillegg til å fortsette med denne bloggen, naturligvis.

Tumblr betydde mye for meg i den perioden da jeg var mest aktiv der, i første halvdel av tyveårene. Det var en tid da jeg var mye for meg selv og var melankolsk og følte meg alene i universet. På Tumblr kunne jeg skape min egen, lille, poetiske verden av illustrasjoner, fotografier og sitater fra bøker, og jeg følte meg som en del av et lite samfunn. Det var et fint sted å være når jeg kom hjem om kvelden for å føle meg mindre alene. Kanskje er det flere som har (hatt) et lignende forhold til Tumblr?

Du må gjerne følge meg på Tumblr for å se hva jeg legger ut der fremover, og gi meg gjerne tips til fine Tumblr-blogger jeg burde følge, astronomirelaterte eller ei 🙂

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.