Dagens antrekk: Avslappet NASA-astronaut

Mange feirer kanskje halloween denne helgen ved å dra på fest og kle seg ut. Jeg feirer ved å være avslappet astronaut på sofaen. 

Jeg har aldri hatt noe forhold til halloween. Ikke til festing heller. Så denne halloween-helgen skal tilbringes på sofaen, det beste stedet i verden, med ny sesong av Stranger Things og en god bok. Men det er jo gøy å kle seg ut bittelitt likevel, og da faller valget naturligvis på astronaut. En ganske avslappet astronaut, riktignok. En astronaut som fortsatt holder på med trening før reisen ut i rommet.

Alt som trengs for å gjøre min superenkle variant av en astronaut in training er:

  • lys joggebukse
  • månestøvelsokker, kjøpt på Kennedy Space Center i sommer
  • t-skjorte med NASA-logo

Footavtrykk fra en ekte månestøvel. Bilde: NASA

Da jeg besøkte Kennedy Space Center i sommer, kjøpte jeg også astronautgrytevotter. Men de er litt upraktisk å gå med, så de får jeg spare til jeg skal lage middag.

Jeg er helt klar for å reise til Månen nå – eller i alle fall: se på sci-fi eller noe sånt ??
Skal du kle deg ut denne helgen?

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.