AstroMaria bygger: Nanoblock-romferge

Jeg har bygd romfergesettet til Nanoblock til min nye innleggsserie hvor jeg bygger romrelaterte byggesett!

Nanoblock er et japansk selskap som lager LEGO-lignende byggesett, bare i mye mindre størrelse. Ettersom jeg er oppvokst med LEGO, har jeg alltid vært skeptisk til etterligninger. Men Nanoblock har mange søte, små sett slik som for eksempel Space Center-settet. Ting blir jo ofte ekstra sjarmerende når det er smått. Og i Nanoblock sitt tilfelle får byggesettene dessuten et pikslert utseende, som har en nostalgi over seg. I sommer var jeg så heldig å få en Nanoblock-romferge i gave, og nå har jeg endelig bygd det!

Boksen bestod av mange bittesmå brikker – de er nesten vanskelig små til tider – og et instruksjonsark som er ganske tungt å lese fordi byggesettet er delt opp i veldig få antall byggetrinn og brikkene er så små.

Men på tross av små brikker og utfordrende instruksjonsark, fikk jeg det til! Figuren er oppunder 20 cm høy og har fått permanent plass på skrivebordet mitt 🙂

Det endelige resultatet! Jeg oppdaget at romfergen satt litt skjevt på den oransje tanken etter at jeg tok bildet … Men den er rettet opp nå.

Jeg må innrømme at det er morsommere å bygge LEGO fordi det ikke er så pirkete, men Nanoblock har små, fine figurer som passer bra til utstilling for eksempel på en arbeidsplass. Nanoblock har faktisk en del andre romrelaterte sett også, men det er nok ikke alle det går an å få tak i lenger: Lunar Landing, Lunar RoverSpace Shuttle Orbiter, Space Station, Space Shuttle and Launch Tower, Space Center Deluxe Edition, Orbiting Solar Observatory og Astronaut.

Jeg har enda et romrelatert Nanoblock-sett som venter på å bli bygget og flere LEGO-sett som står for tur, så det er bare å glede seg! 😀

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Are Vig sier:

    Har du tenkt på at de blir større i vann❗️?slik som en ccm i flaske med vann!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.