Jeg er på Starmus!

Akkurat nå foregår en kjempestor astronomifestival i Trondheim med en stjernefylt gjesteliste: Neil deGrasse Tyson, Brian Cox, Brian Greene, massevis av astronauter og andre!

Starmus er en festival som feirer vitenskap og musikk, som er fylt av foredrag, paneldebatter, konserter, og mer. Jeg skal være her frem til onsdag, og snapper en del underveis: følg meg ved å legge til astromaria på Snapchat.

Stephen Hawking og Buzz Aldrin skulle også egentlig komme, men måtte dessverre avlyse.

På onsdag skal jeg intervjue astronaut Christer Fuglesang for vitenskapsmagasinet Ny vitenskap! Hva syns du jeg skal spørre han om? Jeg tar imot forslag 🙂

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Are sier:

    Om Christer blir første svenske på månenen utsatt base for mars expedition??

  2. Are sier:

    Du kan også spørre om han ønsker å havne i universet som en diamant og om det lar seg gjøre å produsere miljøvennlig atomkraft på månen og bruke den på jorden!Og hvorfor nasa i kke fortstter romfergeprogrammet !¡

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.