Ferdig med masteroppgaven!

Masteroppgaven er levert og karakteren er satt. Nå er jeg ikke student lenger!

De siste ukene har jeg skrevet ferdig masteroppgaven, samt presentert og forsvart oppgaven i både København og Oslo (forsiden til presentasjonen min er vist ovenfor). I tillegg har jeg flyttet hjem til Oslo igjen og jobbet med frilansoppdrag, så det har vært en hektisk tid. Men nå er jeg endelig ferdig med oppgaven og med bra resultater, så jeg kan absolutt si meg fornøyd!

Jeg har postet en del bilder på Snapchat i innspurten av masteroppgaven (du kan følge meg ved å legge til astromaria), som har blitt tilbragt delvis i København og delvis i Oslo:

Her er noen bilder fra dagen jeg hadde presentasjon i Oslo, som var den aller siste dagen min som student:

Klar for å presentere oppgaven hos Institutt for teoretisk astrofysikk ved Universitetet i Oslo.

Ferdig og fornøyd! Toppen med stjerneskudd er fra Draper James, som jeg hadde spart for anledningen.

Avslappende feiring hjemme om kvelden etter å ha blitt helt ferdig med mastergraden!

Jeg skriver sikkert litt mer om hvordan opplevelsen med masteroppgaven og utveksling har vært etter hvert. Men akkurat nå orker jeg ikke tenke noe på det, og syns det er fint å kunne fokusere på andre ting enn masteroppgaven til en forandring. Nå er jeg på vei til Trondheim for å få med meg høydepunktene av Starmus-festivalen, som blir innmari spennende 😀 Forhåpentligvis blir det litt blogging derfra.

Ha en strålende uke!

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Marianne Borkenhagen sier:

    Gratulerer! Fin gjennomgang av en krevende epoke i ditt liv. Heia Maria! Vi gleder oss til å se hva fremtiden vil bringe. Store klemmer og gratulasjoner fra 4xBorkenhagen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.