Dato for masterpresentasjonen er klar!

Endelig har jeg fått spikret datoene for masterpresentasjonen min.

Selve masteroppgaven skal leveres 1. juni. Deretter skal sensor lese den, og så skal jeg til slutt presentere og forsvare oppgaven. Siden jeg er utvekslingsstudent, må jeg presentere oppgaven i både København og i Oslo. Presentasjonen i København blir en ren formalitet for at de skal kunne registrere at jeg har tatt studiepoeng der, så det er karakteren jeg får i Oslo som blir det offisielle resultatet. Det blir interessant å se om de to stedene bedømmer oppgaven min forskjellig. Nå viser det seg riktig nok at det kommer til å bli samme ekstern sensor begge steder, så veldig ulikt bør jo ikke resultatet bli. Her er litt info om når, hvor og hvordan det skal foregå.

København: 9. juni kl. 10:30

Først skal jeg holde en 30 minutters presentasjon av oppgaven min. Deretter vil sensor og veileder stille spørsmål om oppgaven foran publikum. Til slutt kan også publikum stille spørsmål hvis de vil. Hele seansen er åpen for alle. Når det ikke er flere spørsmål, vil sensor og veileder diskutere karakteren, som jeg vil få vite rett etterpå.

Ekstern sensor: Hans Kjeldsen, Aarhus Universitet

Oslo: 15. juni kl. 11:15

Først skal jeg holde en 30 minutters presentasjon av oppgaven min, hvor publikum ikke får stille spørsmål etterpå. Deretter vil sensorene og jeg gå på et eget rom en times tid hvor de vil spørre meg om oppgaven. Veileder pleier også å være med, men kun for å svare på spørsmål om selve arbeidet (hva er det studenten har gjort av arbeidet?). Det var vanskelig å finne en dato som klaffer for alle, så veileder-Marianne kommer ikke til å være tilstede i Oslo.

Presentasjonen er åpen for alle og vil finne sted hos Institutt for teoretisk astrofysikk på Blindern, sannsynligvis rom 209. Det er ikke et veldig stort rom, så det fylles lett opp av ansatte, studenter og familiemedlemmer.

Ekstern sensor: Hans Kjeldsen, Aarhus Universitet
Intern sensor: Øystein Elgarøy, Universitetet i Oslo

* * *

Det er deilig å ha datoene på plass – da blir det mye mer virkelig. Pluss at det går an å planlegge andre ting – etter 15. juni er jeg helt ferdig! 😀

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Marianne Borkenhagen sier:

    Lykke til Maria. Jeg er bortreist, om ikke hadde det vært gøy å stille opp. ??
    Klem fra Marianne

    1. Tusen takk, Marianne! Du får få en oppsummering av Vidar om hvordan han syns det var 😉 Det blir nok ganske tørt og kjedelig uansett, hehe! Klem

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.