Snapping om astrofysikkstudier

I går gjestesnappet jeg på Snapchat-kontoen til SnapKollektivet for å snakke om astrofysikkstudier, universet og litt sånt.

SnapKollektivet består av 11 jenter som gir glimt av sine hverdager. – Vi ønsker å vise hvordan livet som ung kvinne i dag egentlig er. Det må være bra nok å leve et helt vanlig liv. Et vanlig liv med oppturer, nedturer og utfordringer, sier en av jentene, Linn Rosenborg, til Side2 i denne nyhetssaken om prosjektet.

I blant inviterer SnapKollektivet andre til å gjestesnappe hos seg. Nå for tiden handler det om utdanningsvalg ettersom fristen for Samordna opptak nærmer seg med stormskritt og det sikkert er mange som lurer på hva de skal velge. De ville veldig gjerne ha med noen fra realfag, og tok kontakt med meg! 😀 Jeg er ganske fersk når det kommer til snapping, så det var gøy å få prøvd meg litt. Her har jeg samlet en del av snappene fra gårsdagen:

Jeg fikk mange hyggelige meldinger og spennende spørsmål fra folk som fulgte med på snappingen, og det gjorde at det ble veldig trivelig! Nå er jeg blitt inspirert til å bruke min egen Snapchat-konto litt flittigere fremover, som du finner ved å søke på brukernavnet astromaria.

Dersom det er noen som har spørsmål om astrofysikkstudiene, er det selvfølgelig bare å ta kontakt 😀

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.