Velkommen til helt ny blogg!

Det siste halvåret har jeg jobbet med helt nytt design til bloggen min. Og nå er det endelig klart!

Denne nye utgaven av bloggen min har vært under utvikling en stund nå og jeg har gledet meg innmari til å vise den frem til dere! Målet har vært å lage en blogg som er mer oversiktlig, samt få min helt egen layout og design. Designet har jeg stått for selv, og så har jeg fått helt fantastisk kodehjelp fra Anna, som utrolig nok er en fysiker som nå skal bli designer – motsatt av hva jeg har gjort! Er ikke bloggen blitt fin? (Hvis du ikke ser en åpenbar forandring, les videre!)

Overgangsfasen

I tillegg til nytt utseende, har bloggen også fått nytt domene. Frem til nå har jeg hatt bloggen min hos WordPress.com under domenet astromaria.com. Nå er bloggen blitt flyttet over på mitt eget webhotell, og den nye adressen er:

www.astromaria.no

Siden hele bloggen er blitt flyttet fra én server til en annen, betyr det at jeg må bruke litt tid på å oppdatere alle bilder, og se at alt fungerer som det skal og ser fint ut. Det kan altså hende at ting ikke ser 100 % normalt ut helt i begynnelsen, men jeg er på saken (jeg klarte bare ikke å vente lenger på å få ut det nye designet)! Alle henvisninger til den gamle webadressen kommer til å bli automatisk videreført til den nye.

Viktig beskjed til dere som følger bloggen via WordPress-konto: Dere må følge den nye bloggen på nytt! Det går dessverre ikke an at jeg flytter dere over. Dere som følger meg via e-post skal ha blitt flyttet over.

Det nye designet

AstroMaria-typografien øverst på siden har jeg designet selv. Den kombinerer min forkjærlighet for geometriske former og rosa. I bokstavformene skjuler det seg tre astronomibilder:

I O-en ligger planeten Neptun, som jeg syns er utrolig fin. Hubbleteleskopet sitt 25-års jubileumsbilde av stjernehopen Westerlund 2 gjemmer seg i M-en. Dette bildet har jeg brukt tidligere også, for jeg syns det er helt fantastisk vakkert! I R-en er den nydelige månen vår! Det er alltid så hyggelig å se Månen på himmelen om kvelden når jeg er på vei hjem. 🙂

Nytt innhold?

Det er ikke bare utseendet på bloggen som gjennomgår forandring om dagen. Innholdet i bloggen kommer også til å endre seg bittelitt fremover – og det har vel egentlig gjort allerede. For nå er jeg i ferd med å gjøre meg ferdig med studiene, så derfor blir det ikke masse studentblogging lenger. Men forhåpentligvis får jeg fylt opp med masse annet spennende om verdensrommet og om hvordan det er å bo i akkurat dette universet!

* * *

Hva syns du om den nye bloggen? Gi gjerne tilbakemeldinger dersom det er noe du ikke syns fungerer, eller dersom du oppdager feil.

Hovedbilde: Hubbleteleskopet, font designet av meg for Kunsthall Oslo

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Stina sier:

    En blogg jeg definitivt kommer til å følge med på fremover!

    1. Så hyggelig å høre! 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.