København neste!

København-oppholdet nærmer seg med stormskritt. Om under én uke er jeg på plass der nede, klar til å sette i gang med masteroppgaven min.

Det går veldig i bølger hvordan jeg føler meg når jeg tenker på København-oppholdet mitt. Jeg skal tilbringe rundt 10 måneder der nede for å skrive masteroppgave min, og jeg gruer og gleder meg om hverandre. Noen dager lurer jeg på hva det er jeg egentlig har funnet på, mens andre dager gleder meg veldig til å sette i gang med arbeidet. Ved å dra til København får jeg en masteroppgave som jeg tror blir veldig spennende å jobbe med, samt en veileder jeg tror jeg vil trives godt med. Men det vil bli rart å være borte fra kjæresten og Oslo så lenge, selv om det kommer til å bli mange turer hjem.

Så det er bare å fokusere på de tingene som er å se frem til i København 🙂 Det er en nydelig by. Jeg kommer til å gjøre spennende arbeid. Venner, familie og kjæresten kan komme på besøk og vi kan sitte på kafeer og drikke kaffe og spise kanelsnurrer og føle oss verdensvante. Jeg kan få brukt sykkelen min litt igjen. Og besøke planetariet. Og kanskje jeg får skrevet litt? Og så er det bare å se frem til å komme hjem igjen etter fullført masteroppgave, for da blir det bryllup! Vi er godt i gang med planleggingen. Mer om det etterhvert <3

Alt i alt blir det nok en veldig bra opplevelse. Og jeg har allerede bestilt første turen hjem 😉

Neste innlegg kommer fra København!

Hovedbilde: Bakgrunnsbilde fra Wikipedia, font av WC Fonts, design av meg

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Anna sier:

    Oi, jeg visste ikke du skulle være der så lenge. Virker veldig spennende! København er veldig fin by 🙂 Vi holder kontakt via Mail 🙂

    1. Det gjør vi! Og så kommer jeg hjem i blant 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.