Sommerprosjekt: Dagstur til København

Mens andre nyter feriene sine, har jeg vært på dagstur til København for å få veiledning i forbindelse med sommerprosjektet jeg jobber med.

For 1,5 uke siden var veilederen min på Oslobesøk hvor vi fikk diskutert det vi trengte for at jeg skulle komme i gang med arbeidet med sommerprosjektet mitt. Siden da har jeg jobbet på egenhånd. Etter å ha brukt frustrerende mye tid på å få programvaren til å fungere (mer om det siden), har jeg kommet i gang med det jeg faktisk skal drive med, og satte meg på flyet for å tilbringe én dag i København hvor jeg har fått veiledning ansikt-til-ansikt med en av veileder-Marianne sine PhD-studenter som er god på det jeg skal jobbe med. Det var utrolig snilt av ham å hjelpe meg med det!

Vi fikk godt igjennom veldig mange av sidene ved prosjektet, så neste steg blir å se grundigere på det på egenhånd når jeg kommer hjem igjen (jeg sitter i skrivende stund på flyplassen i København).

Tilbake hos Dark Cosmology Centre.

Selv om sommerprosjektet mitt er spennende å holde på med, kjenner jeg at det tar på. Det er utrolig mye nytt å skulle sette meg inn i, kombinert med to større frilansoppdrag som jeg også må få jobbet med på et eller annet tidspunkt. Resultatet er at jeg starter «ferien» med å føle meg overarbeidet og sliten. I går ble jeg dessuten syk og det har ikke godt over ennå (det er typisk ferie-meg å bli syk, for når skal jeg ellers få tid?), og jeg lurer på om det egentlig var noen god idé med sommerjobb.

Men jeg lærer utrolig mye og om under to uker blir det heldigvis et par uker med ferie på meg, så da kan kanskje det endelig være meg som legger ut feriebilder på Instagram 😛

Til slutt en lykkelig stikkontakt jeg så hos Dark Cosmology Centre i dag som kan få opp stemningen:

* * *

Les mer om sommerprosjektet:

Hovedbilde: Bakgrunnsbildet viser NGC 5548 fotografert av Hubbleteleskopet, hovedfonten er Ali, sekundærfonten er Myriad Pro, designet av meg

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.