Karakterer våren 2016

Resultatene er inne!

Det er den tiden av året igjen: Fem måneder med arbeid skal oppsummeres i én bokstav, og den skal helst hentes fra så tidlig som mulig i alfabetet.

Dette semesteret ble resultatene som følger:

  • AST5220 Kosmologi II: A
  • STK4900 Statistiske metoder og anvendelse: A
  • MNKOM4000 Formidling og vitenskapsjournalistikk: Bestått

Jeg er kjempefornøyd! 😀 Jeg hadde egentlig regnet med en B i kosmologi i forkant av eksamen, men følte jo at jeg gjorde det bra på selve dagen, så da er det veldig gøy at det gikk så bra! Nå er jeg klar for å konsentrere meg fullt og helt om sommerprosjektet og deretter masteroppgaven.

Håper det gikk bra med deg på dine eksamener  🙂

Hovedbilde: Photos Public Domain

Relaterte innlegg

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.