Vår utforskning av solsystemet

Siden Luna 2-fartøyet krasjlandet med måneoverflaten i 1959, har en enorm mengde sonder, landingsfartøy, rovere, m.m. tatt av fra Jordens overflate for å utforske verdensrommet. Her er en fullstendig oversikt!

Nylig dukket det opp en helt fantastisk plakat: Den kartlegger alle romferder som suksessfylt har forlatt jordens tyngdefelt og fullført sine oppdrag! Det er ganske mange av dem og visuelt sett ser det ut som et vakkert kaos (trykk på bildet for å se større):

Dette er helt klart en plakat som enhver romfartsentusiast burde ha på veggen! Den er 100×70 cm stor og du kan kjøpe plakaten hos Pop Chart Lab 😀

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Stilig! Takk for tipset.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.