Karakterer høsten 2015

Jeg pleier å si at semesteret ikke er over på ordentlig før jeg har fått alle karakterene mine. Nå har jeg endelig fått alle de tre karakterene jeg skal få, så nå erklærer jeg høstsemesteret 2015 for over! 😀

Skulle jeg gjettet på forhånd, ville jeg sagt at jeg ville få:

  • AST4310 Strålingsprosesser i astrofysikk: B
  • AST4320 Kosmologi og ekstragalaktisk astronomi: C
  • FYS4150 Computational physics: A

Så hvordan gikk det? De faktiske resultatene ble akkurat som forutsagt!

Jeg er ganske furt på grunn av C-en… At den var forventet betyr ikke at jeg er fornøyd med den. Ekstragalaktisk (AST4320) var jo det emnet jeg hadde lyst til å lære mest i og gjøre det best i! Men så ble det nedprioritert på grunn av alt som skjedde i de andre emnene og så ble det altså en C til slutt … Det er innmari leit. Men alle karakterene jeg har fått er egentlig velfortjente, slik jeg selv føler det, så skal jeg være furt på noen får det være på meg selv 😛

Dette semesteret ble en lærdom i tidsbruk og prioriteringer – og konsekvensene av å ikke helt få til dette (se C-en ovenfor). Kort oppsummert har det føltes slik:

Les mer: Min opplevelse av 1. semester som masterstudent

Heldigvis har jeg B i gjennomsnitt så langt i graden, som jeg helst skal ha dersom jeg skal ha forhåpning om å fortsette på doktorgrad etter masteroppgaven!

Håper det gikk bra med deg på dine eksamener 🙂

Hovedbilde: Photos Public Domain

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.