Til Månen med Apollo!

Det begynner å bli lenge siden vi var på Månen. Tenk å ha levd på den tiden! Det må ha vært utrolig spennende.

For ikke så lenge siden offentliggjorde NASA hele 8400+ bilder fra sine måneferder. Bildene er tatt av astronautene ombord og dokumenterer hele ferden fra Jorden til måneoverflaten. Jeg syns bildene er helt fantastiske! (Ja, det ble til at jeg ble sittende og se gjennom alle sammen …) Så nå kan vi som ikke fikk oppleve måneferdene «live» i alle fall kose oss med bildene.

NASAs måneprogram, Apollo-programmet, fant sted i årene 1967–1972 og var ansvarlig for å putte første mennesket på Månen (Neil Armstrong i 1969). Per i dag er det 12 stykker som har vært der (fordelt på 6 Apollo-ferder). Apollo-programmet er faktisk det eneste romfartsprogrammet som har puttet mennesker lenger ut enn i lave baner rundt Jorden!

Her er noen av mine favorittbilder:

Vil du se flere? Fly hit for å ta en utenomjordisk ferd 😀

Har du noen favoritter? Del gjerne lenker i kommentarfeltet!

Relaterte innlegg

Kommentarer

    1. Utrolig kule bilder! 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.