Til Månen med Apollo!

Det begynner å bli lenge siden vi var på Månen. Tenk å ha levd på den tiden! Det må ha vært utrolig spennende.

For ikke så lenge siden offentliggjorde NASA hele 8400+ bilder fra sine måneferder. Bildene er tatt av astronautene ombord og dokumenterer hele ferden fra Jorden til måneoverflaten. Jeg syns bildene er helt fantastiske! ❤ (Ja, det ble til at jeg ble sittende og se gjennom alle sammen …) Så nå kan vi som ikke fikk oppleve måneferdene «live» i alle fall kose oss med bildene 🙂

NASAs måneprogram, Apollo-programmet, fant sted i årene 1967–1972 og var ansvarlig for å putte første mennesket på Månen (Neil Armstrong i 1969). Per i dag er det 12 stykker som har vært der (fordelt på 6 Apollo-ferder). Apollo-programmet er faktisk det eneste romfartsprogrammet som har puttet mennesker lenger ut enn i lave baner rundt Jorden!

Her er noen av mine favorittbilder:

Vil du se flere? Fly hit for å ta en utenomjordisk ferd 😀

Har du noen favoritter? Del gjerne lenker i kommentarfeltet!

Relaterte innlegg

Kommentarer

    1. Utrolig kule bilder! 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.