Tilbake på Blindern!

Høstsemesteret er offisielt i gang! Og ikke nok med det – dette semesteret er jeg masterstudent!

Jeg kom hjem fra Australia på lørdag og allerede i dag var det i gang med nytt semester (det kommer nytt innlegg om hvordan det gikk med AAO-prosjektet mitt snart!). Men før jeg begynner å skrive om det nye semesteret, må jeg jo vise frem hva som hadde kommet i posten når jeg om hjem:

bachelor-degree-diploma-uio-science

Nå har jeg offisielt en bachelor i realfag! Det er skikkelig kult 😀

Og nå over til det nye semesteret: Semesteret begynte med informasjonsmøte om masterstudiet ved Institutt for teoretisk astrofysikk (ITA). Vi er 7 stykker som begynner på master i astronomi dette semesteret, hvor 3 av oss er jenter, så det er bra! Det var veldig skjev kjønnsfordeling på lesesalen forrige skoleår, så nå blir det litt jevnere.

Nå er jeg veldig spent på hvordan semesterets emner blir. Vi har hatt forelesning i ett emne så langt, og det virker lovende 🙂 Emnene jeg skal ta er:

Det blir mer om den nye tilværelsen som masterstudent snart!

Hovedbilde: Etter en liten avstemning på Facebook, blir bakgrunnsfargen på hovedbildet til blogginnleggene for dette semesteret grønn!

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.