Alene igjen

I dag reiste kjæresten min hjem igjen til Norge. Vi trodde vi var smarte som bestemte oss for at han skulle komme midt i oppholdet mitt, slik at vi ikke måtte være så lenge fra hverandre i strekk. Men jeg kjenner jo nå hvor utrolig trist det er at han har dratt hjem uten meg og jeg sitter igjen her alene. Det er så tomt i leiligheten etter at han pakket med seg alle tingene sine. Nå får jeg jo ikke lyst til å være her mer, men vil dra hjem … Jeg føler meg som en tullete jente som sitter her i Australia og bare vil hjem til kjæresten min 😛

Det hjelper å skrive på bloggen og legge ut bilder på Instagram fra alle de fine opplevelsene vi har hatt mens han var her. Blant annet kjøpte vi oss samme type joggesko (men med forskjellig mønster), tihi:

adidas_shoes

Matchende grilldresser neste?

Det blir rart å dra tilbake på jobben i morgen etter å ha vært borte i 2 uker pga. observatorietur til Siding Spring Observatory (innlegg kommer snart) og en ukes roadtrip med kjæresten (innlegg kommer snart om det også!). Jeg har vært så lenge borte at det føles underlig å starte opp igjen. Det hadde føltes mer naturlig å skulle reise hjem nå. Men jeg har fortsatt mange ting jeg skal gjøre før jeg drar herfra!

Jeg har 2,5 uke igjen med jobbing før jeg reiser tilbake til Norge. I løpet av den tiden skal jeg forhåpentligvis få gjort masse mer på prosjektet mitt, samt holde en presentasjon om hva jeg jobber med hos Australian Astronomical Observatory (AAO) og hvordan det går. Jeg kommer ikke til å være i nærheten av ferdig med prosjektet innen jeg drar herfra (det var et i overkant ambisiøst prosjekt å gi meg), men jeg har uansett lært mye og håper at de faktisk får bruk for noe av det jeg har gjort her!

I tillegg får jeg en del å gjøre på kveldstid fremover med designoppdrag fra Realfagsbiblioteket. Det kommer egentlig på et bra tidspunkt, for nå vil jeg bare at tiden skal gå så fort som mulig slik at jeg kommer hjem igjen: Til kjæresten og til skolestart! 😀

Hovedbilder: Opera Australia (Sydney Opera House), og Galaksen M81 (Ken Crawford) . Fonten er Intro Inline

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.