Jeg er fremme!

Jeg har ankommet Australia!

Det tok rundt et døgn med reising for å komme hit, så jeg er veldig glad for endelig å være fremme. Jeg mellomlandet i Dubai, hvor jeg fløy 2-etasjers fly videre til Sydney (jeg satt riktignok i første etasje, så merket det egentlig ikke).

Reisen gikk fint og gikk overraskende fort, med tanke på hvor mange timer det var. Emirates er det beste flyselskapet jeg har flydd med så langt. God service, god mat (de deler ut meny på begynnelsen av flyturen så man vet akkurat hva man kommer til å få og hva man kan velge mellom!), og ikke minst: De har stjernebilder som lyser i taket når de har dempet lyset i kabinen <3

emirates-constellations-plane-flight

Jeg syns det var veldig trist å reise fra kjæresten min, da. Heldigvis kommer han om 2,5 uker 🙂 Siden sist har vi funnet ut at vi dropper New Zealand-tur og heller fokuserer på å se mest mulig av østkysten i Australia. Det blir for hektisk å skulle fly til New Zealand når vi bare har noen uker sammen og da blir det nesten ikke noe tid igjen til å se Australia. Så vi får heller dra på en lengre New Zealand-tur en annen gang (på en skikkelig Ringenes Herre-tur!) 🙂

Jeg har funnet noen fine Australia-relaterte Instagram-kontoer som jeg følger med på for å få inspirasjon til ting/steder å se, i tilfelle flere er nysgjerrige på Australia:

Leiligheten

Jeg har kommet meg på plass i leiligheten. Det er en koselig, nokså nyoppussed leilighet som ligger i bakhagen til en enebolig, i et stille og fint nabolag. Jeg skal ta noen bilder rundt her etterhvert, men foreløpig har det vært regn siden jeg kom, så det får bli neste gang det er fint vær. Jeg hører sangen fra papegøyer utenfor 🙂

Jobb

I morgen er første dag på jobb hos Australian Astronomical Observatory (AAO)! Da skal vi finne ut av hva jeg kan tenke meg å jobbe med i sommer og så får jeg forhåpentligvis endelig møte Jenifer som også skal jobbe der i sommer 😀

Se alle innlegg under taggen «Australia».

Hovedbilder: Opera Australia (Sydney Opera House), og Galaksen M81 (Ken Crawford) . Fonten er Intro Inline

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.