Våren 2015: Uke 20 (semesterslutt)

Stikkord for uken som var: Eksamen, jubileum, eksamen, ferdig!

Nå er jeg ferdig med alle tre eksamenene mine, som betyr at semesteret offisielt er over! Og ikke minst: Jeg er ferdig med bachelorgraden! Det er utrolig deilig og rart å være i mål og vite at det er fredag OG sommerferie! 😀

friday-adventuretime-jake-meme

Eksamenene har gått nokså ålreit, tar man et gjennomsnitt. Jeg svarte i alle fall på alle spørsmål, så gjenstår det å se om jeg har svart riktig! Jeg gjør alltid et poeng ut av å forsøke å skrive noe til alle deloppgaver, selv om jeg ikke har forstått alt fullstendig. Det går an å høste noen poeng likevel!

Arbeidsmengden på eksamenene har vært veldig variert: På den første hadde jeg kjempegod tid og gikk faktisk før tiden, mens på nummer to var det ALT for mye å gjøre og INGEN gikk før tiden hadde gått (noe som er unormalt). Det gikk ganske bra på begge to 🙂 Den tredje eksamenen var helt håpløst og gikk forferdelig, rett og slett … Heldigvis er det et emne jeg tar ekstra, så det har ikke så mye å si egentlig. Men det er jo gøy med gode resultater likevel da!

I midten av uken (10. juni for å være eksakt) feiret jeg 1,5 år sammen med kjæresten! Studenttips: Ikke bli sammen med kjæresten din i eksamenstiden, for da blir alle jubileene (halv- og helår) også i eksamenstiden … Denne gangen hadde jeg kveldseksamen på selve dagen, og da hadde kjæresten lagd ferdig jubileumsmiddag når jeg kom hjem <3

Fra jubileet i fjor, da vi orket å pynte oss og ta bilder. Avslappende feiring i kosebukser etter lang kveldseksamen denne gangen 😛

Når jeg tenker tilbake på semesteret som har vært og utdanning som helhet, tror jeg at dette er semesteret hvor jeg syns jeg har lært mest og hvor jeg har hatt de mest spennende emnene. Det er kanskje nå kunnskapen fra alle de foregående semestrene har falt på plass og kommet til praktisk nytte, i stedet for å være abstrakte verktøy jeg ikke vet hva jeg skal bruke til. Det er en fin følelse!

Nå er det bare å vente i spenning på resultatene – og begynne å pakke til Australiaturen, som starter på søndag! Jeg satser på å få ut et blogginnlegg til før jeg drar (semesteroppsummering av AST3220 Kosmologi), og så kommer det neste innlegget fra Sydney!

Goood helg! 😀

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.