Plakater for Realfagsbiblioteket: Våren 2015

I jobben min som grafisk designer hos Realfagsbiblioteket, hvor jeg har jobbet siden mars, har jeg allerede rukket å designe en solid dose plakater (samt infoskjermer, postkort, kakemotiver, etc.). Forrige uke var min siste uke på jobb før sommeren – må konsentrere meg om eksamen nå! – og så er jeg tilbake igjen når høstsemesteret begynner og jobber der frem til nyttår.

Nå som jeg er mer eller mindre halvveis har jeg lyst til å vise frem plakatene jeg har lagd så langt, og så blir det et lignende innlegg når jeg er ferdig i jobben ved nyttår som viser frem plakatene jeg har lagd i ettertid 🙂

Så nedenfor er plakatene jeg har lagd foreløpig (trykk på plakatene for å se de større). Hvilke(n) liker du best?

Rosselandforelesningen 2015

Rosselandforelesningen - plakat small

Bokslipp: «Observatoriet – Huset som fant Norge»

Abelprisen 2015 (diverse plakater)

Abel - kunngjoring - plakat small

Abel - ArneB - plakat small

Abel - Filmvisning - plakat small

Det internasjonalet året for lys 2015 (foredragsrekke)

IYL Plakat small

IYL Plakat2 small

Resten av serien (6 plakater i alt) kommer til høsten – i alle regnbuens farger! 🙂

MNKOM Populærvitenskapelig aften

MNKOMpopaften - plakat small

PhD Day 2015

PhDday plakat small

Plakaten ble laget i samarbeid med Karoline, a.k.a. Geometridama, foto av Fredrik Hovind Juell. PhD Day skal avsluttes med dette showet (derfor lagd i samme stil) som jeg gleder meg veldig til å se:

Helen Keen - plakat small

Les om arrangementet på sidene til Realfagsbiblioteket.

* * *

Det var alt for denne gang! Jeg syns det er artig å se hvor mange forskjellige uttrykk det blir, selv om det er samme person som står bak. I tillegg må jeg si at jeg syns jobben er kjempemoro – plakater er jo noe av det som er kulest å lage – så jeg gleder meg til å fortsette igjen til høsten! Kudos til Realfagsbiblioteket for å satse på design! 😀

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Savner en stjerne i det hele og to fireåringer g/p future!:)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.