Jeg har kjøpt galaksetelefon!

Jeg har alltid vært en eplejente. Og jeg trodde alltid at jeg kom til å være en eplejente. Det er jo en del av det å være eplejente, er det ikke? Man enser ikke andre produkter en gang.

Jeg var fornøyd med iPhone 4 ganske lenge, men etter at en knapp streiket og kamerakvaliteten skuffet meg mer og mer sammenlignet med andre telefoner, begynte jeg å tenke på å anskaffe meg en ny. Og i samme øyeblikk som jeg bestemte meg, var det som om iPhonen min ga opp fullstendig. … Appene lukket seg hele tiden og telefonen ble så ufattelig treg, at det var helt uutholdelig å bruke den (kanskje den alltid var det, men at jeg er blitt mer utålmodig og kravstor med tiden?).

Derfor: Samsung Galaxy S6.

samsung-galaxy-s6-gold

Man skulle kanskje trodd at iPhone 6 var det naturlige valget når jeg skulle kjøpe ny mobiltelefon, men den koster det samme som Galaxy S6 og er langt ifra like imponerende. Jeg har bare hatt den nye mobiltelefonen i et par dager, men allerede er det som en drøm. Skjermoppløsningen er fantastisk, Android Lollipop er koselig og kameraet er av en annen verden. Andre fine ting er mer lagringsplass, hurtigladning, mye høyere prosessorhastighet, større skjerm (dog akkurat i grenseland til å være for stor), pluss at den er mye penere enn iPhone 6 etter min mening. Og det er ikke noe i veien med navnet <3 #galaksekjærlighet

Les mer: «Mobilen som sprenger rekorder» (tek.no)

Hva slags mobiltelefon har du? Er du fornøyd med den?

Hovedbilde: ESA/Hubble (bakgrunnsbildet)

Relaterte innlegg

Kommentarer

  1. Eirik Newth sier:

    Gratulerer med et veldig smart valg. Har vært Galaxy-bruker i noen år nå (navnet i seg selv er jo enormt tiltrekkende! 🙂 og har bare gode erfaringer. Samsung lager nydelige og kraftige telefoner og er generelt langt mer fremoverlent enn Apple (de hadde f.eks. NFC og schwææære skjermer lenge før versjon 6 av eplefonen).

    1. Takk takk, telefonen virker helt topp så langt!

      Det er ganske morsomt å lese kommentarfeltet på websider som sammenligner Galaxy S6 og iPhone 6, hvor Samsung-tilhengerne beskylder iPhone-tilhengerne for å ville kjøpt hva som helst bare det kommer fra Apple, mens iPhone-tilhengerne holder fast ved at iPhone er best og at så lenge telefonen deres har iOS kan det være omtrent det samme med resten – at operativsystemet er hovedgrunnen for valg av mobiltelefon. Selv opplever jeg foreløpig ingen dramatisk forskjell på iOS og Android, sånn bortsett fra at jeg syns Android ser mye bedre ut! Spesielt den versjonen som Galaxy S6 har hvor man kan velge ulike farge- og stiltemaer 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.