Zoom inn på Andromedagalaksen

Med det nye superdetaljerte bildet tatt av Hubble-teleskopet blir det nesten som å reise til Andromedagalaksen!

Hubble-teleskopet produserte nylig sitt mest detaljerte bilde noen sinne (vist ovenfor). Fotoobjektet var den fantastiske Andromedagalaksen og bildet er 1,5 milliarder piksler stort! Det antas å være ca. 100 millioner stjerner i bildet. For å virkelig oppleve den utrolige oppløsningen i bildet, prøv Hubbles zoombare versjon ❤ Helt seriøst: Du må gjøre det!

Selv sammenligner folkene fra Hubble denne fotobragden med å ta et bilde av en strand, for så å kunne skille mellom individuelle sandkorn! Et slikt detaljnivå gjør at man kan bruke bildet til å teste teorier rundt strukturen til spiralgalakser. Les pressemeldingen.

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.