Juleferie!

Endelig er eksamenene over og juleferien kan begynne!!! 😀 Den siste tiden har vĂŠrt temmelig hektisk og slitsom (4 eksamener hvor 3 av dem var 3 dager pĂ„ rad), men litt gĂžy ogsĂ„. Jeg liker hvordan kunnskapen faller (delvis) pĂ„ plass i eksamenstiden. SĂ„ nĂ„ er det bare Ă„ vente pĂ„ resultatene mens jeg har en usedvanlig lang juleferie: hele 5 uker! (VĂ„rsemesteret begynner 19. januar.)

10838492_738112006271756_45914179_n

Julestemning pĂ„ Blindern 🙂

Men jeg skal ikke hvile pÄ laurbÊrene av den grunn. NÄ har jeg omsider tid til Ä gjÞre ting som jeg har hatt lyst til Ä gjÞre i lÞpet av semesteret, men som jeg ikke har hatt tid til! For eksempel har jeg lyst til Ä:

 • lage ordentlig webside pĂ„ www.mariahammerstrom.com, et domene jeg kjĂžpte tidligere i hĂžst. Der er det bare en kjedelig CV akkurat nĂ„.
 • fikse litt pĂ„ bloggen.
 • skrive et ordentlig innlegg om prosjektet jeg gjorde pĂ„ Mount Wilson Observatory i sommer. En av veilederne mine der nede har gitt meg noen forslag pĂ„ mail til flere ting jeg kan gjĂžre/beregne i forbindelse med det prosjektet 🙂
 • finne ut hvilke praksisplasser/sommerjobber jeg skal sĂžke pĂ„ til sommeren.
 • rydde hjemme 

 • lese bĂžker!
 • gĂ„ pĂ„ kino og se Interstellar og Hobbiten!
 • treffe venninner og familie som har blitt neglisjert grunnet skolearbeid 

 • spille LEGO The Hobbit pĂ„ Nintendo Wii i pĂ„vente av ny Hobbit-film som akkurat har begynt Ă„ gĂ„ 😛
 • skrive semesteroppsummeringer av fagene jeg har tatt denne hĂžsten, og mange flere blogginnlegg.
 • tenke pĂ„ fremtiden (dvs. masterstudiet) – den kommer fort nĂ„!
 • og en del mer!

Hva skal du bruke juleferien til?

Hovedbilde: Pexels

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for Ă„ redusere spam. LĂŠr om hvordan dine kommentar-data prosesseres.