Juleferie!

Endelig er eksamenene over og juleferien kan begynne!!! 😀 Den siste tiden har vært temmelig hektisk og slitsom (4 eksamener hvor 3 av dem var 3 dager på rad), men litt gøy også. Jeg liker hvordan kunnskapen faller (delvis) på plass i eksamenstiden. Så nå er det bare å vente på resultatene mens jeg har en usedvanlig lang juleferie: hele 5 uker! (Vårsemesteret begynner 19. januar.)

10838492_738112006271756_45914179_n

Julestemning på Blindern 🙂

Men jeg skal ikke hvile på laurbærene av den grunn. Nå har jeg omsider tid til å gjøre ting som jeg har hatt lyst til å gjøre i løpet av semesteret, men som jeg ikke har hatt tid til! For eksempel har jeg lyst til å:

 • lage ordentlig websidewww.mariahammerstrom.com, et domene jeg kjøpte tidligere i høst. Der er det bare en kjedelig CV akkurat nå.
 • fikse litt på bloggen.
 • skrive et ordentlig innlegg om prosjektet jeg gjorde på Mount Wilson Observatory i sommer. En av veilederne mine der nede har gitt meg noen forslag på mail til flere ting jeg kan gjøre/beregne i forbindelse med det prosjektet 🙂
 • finne ut hvilke praksisplasser/sommerjobber jeg skal søke på til sommeren.
 • rydde hjemme …
 • lese bøker!
 • gå på kino og se Interstellar og Hobbiten!
 • treffe venninner og familie som har blitt neglisjert grunnet skolearbeid …
 • spille LEGO The Hobbit på Nintendo Wii i påvente av ny Hobbit-film som akkurat har begynt å gå 😛
 • skrive semesteroppsummeringer av fagene jeg har tatt denne høsten, og mange flere blogginnlegg.
 • tenke på fremtiden (dvs. masterstudiet) – den kommer fort nå!
 • og en del mer!

Hva skal du bruke juleferien til?

Hovedbilde: Pexels

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.