Høst 2014: Uke #16

Denne uken har vært den store eksamensuken. Jeg har nemlig hatt hele 3 eksamener på 3 dager! Puh … Og det betyr at det bare er én eksamen som gjenstår! 😀

På onsdag hadde jeg eksamen i STK1000 Innføring i anvendt statistikk. Tror det gikk OK. Tok en titt på fasiten etterpå og jeg hadde en del småfeil, så det blir spennende å se hvordan de vurderer oppgaven min. Jeg fikk 18/19 spørsmål riktig på midtveiseksamen, så det hjelper jo litt på totalen!

På torsdag hadde jeg flervalgsprøve i EXPHIL03 Examen philosophicum. Den varte 30 minutter og bestod av 24 spørsmål, hvor vi måtte ha 16 riktige. Vi fikk delt ut fasit etter vi var ferdige slik at vi kunne sjekke hvordan det hadde gått, eventuelt vente til seminarlæreren hadde gått gjennom alle besvarelsene for å få vite med sikkerhet hva resultatet ble. Jeg klarte 23 av 24 riktige! 😀 Det betyr at jeg har kvalifisert meg til å få semesteroppgaven min rettet. Det er denne som vil bestemme den endelige karakteren jeg får i faget.

Og til slutt, på fredag, var det eksamen i FYS2160 Termodynamikk og statistisk fysikk. Tror det gikk OK, men syns det var en litt kjedelig eksamensoppgave.

Mitt fine (og litt rosa) formelark til FYS2160 som jeg skrev selv og som vi kunne ha med på eksamen, så slik ut (2 ark, skrift på begge sider):

10831808_1540131382910378_1966977280_n

Allerede før jeg skulle ha første eksamen denne uken hadde kroppen min begynt å bli helt eksamensforkrøplet, grunnet mye sitting og intens skriving. Jeg hadde så vondt i ryggen! Men en yogatime onsdag kveld hjalp ganske mye heldigvis 🙂 Anbefaler yoga flow kl. 18 hos Domus Athletica på onsdager. Det er kjempebra! Da blir man kvitt vonde armer og støle rygger!

Det jeg ellers har merket nå som jeg har hatt eksamener så tett, er at det tar tid å stille seg om fra ett fag til et annet når man er så dypt inni det som man er i eksamenstiden. Det beste hadde vært å gå hjem og legge seg, for å å begynne på et nytt fag neste dag. Men sånt er det jo ikke tid til som regel …

Neste onsdag er det siste eksamen, da i AST2210 Observasjonsastronomi. Så nå kan jeg kose meg med astronomi resten av semesteret 😀 I dag har jeg riktignok tatt meg friheten til å slappe av litt, og så blir det kanskje litt jobbing senere i kveld.

Jeg tror dette blir siste ukesoppsummeringen før karakterene kommer. Karakteren i Exphil blir dessverre ikke offentliggjort før 12. januar, men håper på å få de andre før jul 🙂 Ellers blir det blogging om mye annet!

God helg!

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.