Studieplanen min for neste semester

Eksamenstid er først og fremst tiden for å ta eksamener, men det er også tiden for å søke på emnene man har lyst til å ta neste semester.

Det er alltid like gøy å planlegge det nye semesteret! På slutten av semesteret er man så lei av fagene man har tatt at man ser frem til å begynne med noe annet.

Neste semester, som blir siste semester av bachelorgraden (!), har jeg to obligatoriske emner:

Hele TO astronomiemner må jo bli bra! 😀

Men det er jo plass til 3 emner per semester, så jeg må jo ha noe mer å finne på! Jeg tok riktignok 4 emner dette semesteret, så jeg kan slappe av med to emner neste semester, hvis jeg vil det (det høres jo ganske fristende ut). Samtidig er jeg jo opptatt av å få flest mulige kunnskaper som er nyttige videre når jeg skal ta mastergrad, så jeg satser på 3 emner til våren uansett!

Jeg har sett gjennom listen over tilgjengelige emner innen astrofysikk og fysikk som går til våren, og det eneste emnet som høres interessant ut, og som jeg tror kan være veldig nyttig, er FYS3140 Matematiske metoder i fysikk. Men så er det et annet fag jeg også syns virker veldig interessant, MNKOM3000/4000 Formidling og vitenskapsjournalistikk. Det er jo sånt jeg liker å drive med! Dessverre har disse to fagene undervisning samtidig, så det kan bare bli ett av dem 🙁 MNKOM3000/4000 kan jeg heldigvis ta som masterstudent også, så jeg får satse på at det passer bedre med timeplanen da.

Har du andre emner å anbefale?

Hovedbilde: Pixabay

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.